"The bigger the better, we eat them..." - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Ruben Fijn - WaarBenJij.nu "The bigger the better, we eat them..." - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Ruben Fijn - WaarBenJij.nu

"The bigger the better, we eat them..."

Door: Ruben Fijn

Blijf op de hoogte en volg Ruben

10 Augustus 2008 | Zambia, Livingstone

Hoi Allemaal,

We zijn inmiddels al weer een paar dagen gewend aan Nederland maar mochten jullie op de zondagavond nog een verhaal willen lezen over onze avonturen in zuidelijk Afrika dan heeft Jolanda een leuk verhaal gemaakt op jolandaveldhuis.waarbenjij.nu.

Natuurlijk zijn de foto's ook bij ons thuis te bezichtigen vergezeld van een kopje van het een of ander!!!

Ruben en Jolanda

• 20 Oktober 2008 - 15:16

Vivian:

Hoi Ruben,
    Van jullie heb ik geen 06 nummer of e-mail adres dus dan maar op deze manier.
    Wil jij aan Jannie en Ronald doorgeven dat Jannie haar parelketting vergeten is. Wij hopen niet dat ze er tevergeefs naar zoekt (zoals ook het fototoestel !!) of misschien denkt het verloren te hebben.
    Wij kijken terug op een hele fijne ontmoeting met hen. Nu genieten ze van de Harz.
    Hoe gaat het met jullie? Al vertrouwd met het nieuwe huis? Best veel werk he. Hartelijke groeten ook voor Jolande van Vivian en Lodewijk